Nationale Sportweek & AH Sportactie 2017

Geplaatst door: Taekwondo Akabbouz  -  Categorie: Nieuws, Training

Van 9 tot en met 17 september is het de Nationale Sportweek. Net als voorgaande jaren is Taekwondo Akabbouz een van de deelnemende sportverenigingen van de Nationale Sportweek waarbij je een week lang samen kunt sporten en voor ons geldt bovendien de Taekwondosport promoten! Onze vereniging opent tijdens de Nationale Sportweek haar deuren voor het publiek en biedt gratis kennismakingslessen aan tijdens de normale trainingsuren, waarbij iedereen welkom is Jong & Oud ! De Nationale Sportweek valt dit jaar bovendien samen met de Europese Week van de Sport. Onder het mom “Let’s #BeActive” wordt heel Europa enthousiast gemaakt om meer te bewegen.

Het thema ‘Ik neem je mee!’ is nauw verbonden met de Nationale Sportweek. Wij dagen daarom onze leden uit om iemand mee te nemen die nog niet of weinig sport. Een leuke en laagdrempelige manier om familie, vrienden of buren kennis te laten maken met Taekwondo. Samen sportplezier beleven is immers veel leuker!

Deelname aan deze ‘open’ lessen is geheel gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. Het enige wat je nodig hebt is ruim lekker zittende sportkleding !
Kijken mag altijd…, maar meedoen is natuurlijk veeeeeeeeel leuker.

AH SPORTACTIE

De AH Sportactie is een landelijke spaaractie waarbij klanten van Albert Heijn bij iedere €10,- aan boodschappen 1 AH Sportzegel ontvangen. Bij 10 zegels is de spaarkaart vol. De actieperiode is van 4 tot 24 september. Elke volle spaarkaart geeft vervolgens toegang tot vijf keer gratis sporten. Via de zoek- en boekmodule op www.ahsportactie.nl, kun je je aanmelden bij sportclubs in de buurt. De Volle spaarkaarten kunnen t/m 1 oktober worden ingeleverd bij de kassa’s van Albert Heijn. Taekwondo Akabbouz is een van de deelnemende sportclubs waar je gratis kennismakingslessen kunt volgen.

Zo werkt het:
Stap 1. Spaar 10 AH Sportzegels.
Stap 2. Lever je volle spaarkaart(en) in bij de Albert Heijn winkel en krijg een unieke actiecode.
Stap 3. Zoek en boek met de actiecode 5 sportactiviteiten naar keuze op ahsportactie.nl.
Stap 4. Laat je ontvangen bevestigingsmail van de boeking zien als je gaat sporten bij onze Taekwondoclub.

Volg ons en word vrienden

Geen reacties mogelijk.