Workshops

Onze positieve ervaringen met Taekwondo delen wij graag met anderen. Daarom verzorgt Taekwondo Akabbouz op verzoek ook trainingen op maat. Middels workshops en clinics laten wij u kennis maken met de verschillende facetten van de Taekwondo sport. De workshops zijn uitermate geschikt als sportactiviteiten binnen onderwijsinstellingen. Van basisonderwijs, naschoolse opvangcentra tot aan het voortgezet onderwijs. Maar ook zeer geschikt voor in het bedrijfsleven. Denk daarbij aan een sportdag of een personeelsfeest.
Wij zetten ons in voor jong en oud !

Maatwerk

De inhoud van de workshop kan in overleg worden samengesteld en volledig worden aangepast op de doelgroep. Daarmee kunnen wij u op een laagdrempelige en speelse manier kennis laten maken met het uitoefenen van de sport. Denk daarbij aan praktische zelfverdediging, het trappen en stoten op kussentjes, olympische discipline wedstrijdsparring met bescherming en/of een plank doorslaan of schoppen. Zo kunnen wij een geheel verzorgde training of demo verzorgen op lokatie.

Voorbeelden

* Workshop Olympische dicipline ” Wedstrijdsparring”;
* Beginners workshop t.b.v. sportdagen op scholen;
* Algemene clinic t.b.v. Bedrijfs- of groepsuitjes;
* Praktische Zelfverdediging voor senioren;
* Demonstratie van ons Selectieteam;
* Weerbaarheids clinic;
* Workshop planken breken ( breektest )

Maatschappelijke verbondenheid

Taekwondo Akabbouz is zeer trots op het feit dat zij een bijzondere bijdrage levert aan onze maatschappij, waar het gaat om sport en beweging in combinatie met de filosofie van deze traditionele zelfverdedigingsport in onze moderne hedendaagse samenleving.

Wij besteden veel aandacht aan opvoedkundige aspecten met de nadruk op normen en waarden, discipline, respect en vertrouwen. Deze aspecten vormen tevens de basis van de taekwondo filosofie.

Het doel van Taekwondo Akabbouz is om iedereen die deze olympsiche zelfverdedigingssport wil leren te inspireren, te stimuleren en te informeren.

Nieuwsgierig geworden ?

Heeft u interesse om kennis te maken met de mooie spectaculaire Olympische sport die Taekwondo heet ? Dan bent u bij Taekwondo Akabbouz aan het juiste adres !

U kunt ons benaderen voor een eenmalige les of voor een reeks van lessen. Uw organisatie zorgt voor een geschikte locatie, wij zorgen voor het materiaal en eventuele andere benodigdheden.

Neem voor meer informatie, zonder enige verplichting, contact met ons op via het  contactformulier contactformulier.

Referenties