De Trainers

De trainingen bij Taekwondo Akabbouz worden verzorgd door rijksgediplomeerde trainers. Deze trainers hebben jarenlange ervaring en zijn zeer gedreven in de Taekwondosport. Dit staat garant voor verantwoorde taekwondo beoefening en veel sportplezier!

Mohamed Akabbouz is de oprichter van sportclub Taekwondo Akabbouz. Mohamed is houder van de 7e dan Taekwondo, 1e dan Hapkido, in het bezit van het Trainer A Diploma en is gediplomeerd recreatiesportleider en Nationaal Dan-Examinator namens de Taekwondo Bond Nederland d.w.z. dat hij landelijk examens voor de zwarte band mag afnemen. Mohamed verzorgt de trainingen voor de jeugd & volwassenen.

naziemNaziem Akabbouz is de vaste wedstrijdtrainer en coach van het succesvolle “olympic sparring “wedstrijdteam. Naziem is houder van de 6e Dan. Na zijn periode als actieve wedstrijdsporter houdt hij zich nu bezig met het trainen en begeleiden van de wedstrijdselectie. Naziem is tevens in het bezit van het Trainer A Diploma, Scheidsrechter diploma, Recreatie Sportleider, Internationaal Coach, Nationaal Dan-Examinator namens de Taekwondo Bond Nederland en is tevens bondstrainer. Als bondstrainer geeft hij tevens wekelijks les aan een regionaal talententeam op het Regionaal Topsport Centrum in Den Haag en coacht hij regelmatig de Nationale teamleden op EK’s en WK’s.

Ron NobelRon Nobel is als clubtrainer sinds 1996 actief betrokken bij de sportclub. Ron is houder van de 4e dan Taekwondo. Naast het geven van reguliere trainingen, begeleidt hij deelnemers intensief voor deelname aan danexamens. Ron maakt tevens deel uit van de examencommissie en assisteert hij bij het geven van jeugdtrainingen. In 2015 ontving Ron de vrijwilligerspenning en het bijbehorende zilveren speldje met ” de Goudse Waag” van de Gemeente Gouda als erkenning en blijk van waardering voor zijn belangeloze inzet.

.
Mohamed Abarbie is houder van de 2e Dan en assisteert tevens bij de jeugdtrainingen. Daarnaast maakt hij deel uit van de examencommissie. Samen met Ron en Mohamed neemt hij de clubexamens af op de sportclub. In het dagelijkse leven houdt Mohamed zich bezig met elektrotechnische installaties van communicatie netwerken.

Ferry Broer is sinds 2003 nauw betrokken bij onze sportclub. Ferry assisteert niet alleen bij de lessen, maar begeleidt met Naziem tevens het wedstrijdteam op (inter)-Nationale wedstrijden. Verder coordineert hij zo’n beetje alles wat er binnen de vereniging gebeurt. Of het nou gaat om de bandexamens en/of de jaarlijkse interne competitie, Ferry is daarin een onmisbare schakel. Ferry ontving in 2010 de vrijwilligerspenning en het bijbehorende zilveren speldje met ” de Goudse Waag” van de Gemeente Gouda als erkenning en blijk van waardering voor zijn belangeloze inzet.

Samie El Baih
Zwarte Band 1e Dan
Wedstrijdcoach
Ahmed el Boujjoufi
Zwarte Band 2e Dan
Wedstrijdcoach
Soufyan Akabbouz
Zwarte Band 3e Dan
Clubtrainer Jeugd
Oussama Asrih
Zwarte Band 1e Dan
Wedstrijdcoach
Ronald van Vliet
Zwarte Band 1e Dan
Assistent – Trainer
Irma van Eijkelenburg
1e Geup
Team Manager