Rotterdampas

Met de Rotterdampas en het Kindpakket kan iedereen meedoen!

Wanneer u van een minimum inkomen (tot max 120% bijstandsnorm) moet rondkomen blijft er vaak weinig geld over. Om gezinnen met een laag inkomen te ondersteunen in de kosten heeft de Gemeente Gouda daarom gekozen voor de Rotterdampas en het Kindpakket.

Betaal uw contributie met de Rotterdampas
Bij Taekwondo Akabbouz kunt u met de Rotterdampas de contributie ( en het inschrijfgeld als je nieuw lid wordt ) betalen. Indien u van deze regeling gebruik wilt maken, kunt u de Rotterdampas aanvragen bij de gemeente Gouda.

www.gouda.nl

In maart van ieder jaar worden er twee coupons op de Rotterdampas gezet, die per coupon staan voor een halfjaar lidmaatschap van een (sport)-vereniging. Het bedrag moet besteed worden in het jaar dat de Rotterdampas geldig is, daarna vervalt het (rest)bedrag. De Rotterdampas is telkens één jaar geldig. Het pasjaar loopt van 1 maart tot 1 maart.

Het hele jaar door nieuwe acties
Met de Rotterdampas kunt u ook gebruikmaken van acties, zoals een gratis ijsje, kopje koffie of deelname aan een workshop. Het hele pasjaar door worden er nieuwe acties toegevoegd, zoals lastminute, maand- en seizoenacties. Zoek eenvoudig een actie of laat u inspireren voor een leuk dagje uit. Bekijk alle leuke acties op www.rotterdampas.nl.

Aftrap Rotterdampas bij Taekwondo Akabbouz in Gouda.
v.l.n.r. Wethouder Rogier Tetteroo & Trainer Naziem Akabbouz.
Foto: Pim Mul.