Oussama Open West-Nederlands Kampioen 2012

Geplaatst door: Taekwondo Akabbouz  -  Categorie: Nieuws, Wedstrijden

Bij de Open West Nederlandse Kampioenschappen afgelopen zaterdag wisten alle vier van onze deelnemers een podiumplaats te bemachtigen.

In de Delftse Sporthal De Brasserkade greep Oussama verrassend de OW Nederlandse titel in de klasse +78kilogram.

Oussama heeft twee wedstrijden uitstekend gevochten. De halve finale werd gewonnen met 9-4 en in de finale zette hij z’n tegenstander uit Amsterdam met 7-5 aan de kant en daarmee behaalde Oussama een zeer verdiende eerste plaats.

Een mooie prestatie, want het was pas zijn tweede toernooi deelname in de Junioren A klasse.

Verder behaalde Ismael Zaki een tweede plaast en dus zilver in de C klasse tot 63 kilogram. Debutant Mohamed Abarbie en Soufyan Akabbouz vielen ook in de prijzen. Zij mochten beiden de bronzen plak in ontvangst nemen.

Vier medailles op een OW Nationaal Kampioenschap is best een mooi resultaat. Zeker gezien het feit dat er nog veel rek zit in de huidige lichting jeugd Taekwondoka’s.

Iedereen van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat.