Taekwondodag TBN District West

Geplaatst door: Taekwondo Akabbouz  -  Categorie: Nieuws, Training

Op Zondag 08 December jl. werd in District West Nederland voor de tweede maal dit jaar de taekwondodag gehouden voor de leden van de Taekwondo Bond Nederland.

Voor deze 2e editie van de taekwondodag werd door de Taekwondo Bond Nederland een divers team gastdocenten samengesteld uit ervaren taekwondoka’s. Deze deskundige docenten waren een ieder verantwoordelijk voor het verzorgen van een training voor de onderdelen stijl / sparring / step sparring / breektesten en hosinsul.

Mohamed en Naziem werden beiden gevraagd het onderdeel sparring te verzorgen. Verder heeft Tieb Dahmane, als voorbereiding voor het dan examen, ook deelgenomen aan deze dag.

Hoewel de opkomst dit keer minder was dan de eerste keer, werd er toch stevig en gezellig met elkaar getraind  in blokken van 35 minuten per onderdeel, afgewisseld door 10 minuten pauze tussen de tijdsblokken.

Om 17.00 uur was de training afgelopen en sprak de heer Amar Dihal ( Namens het college Hogere Danhouders CHD heeft dhr. Amar Dihal de technische supervisie over dit evenement ) , een dankwoord uit aan alle docenten, deelnemers en ouders.

Het doel van de taekwondodag is dat de Taekwondo Bond Nederland hiermee vorm kan geven aan de breedtesport in de regio West. Daarmee kunnen we er voor zorgen dat de juiste technische lijn uitgedragen wordt volgens de Nationael TBN norm. De vele positieve reacties van de deelnemers zorgen ervoor dat ook de docenten tevreden terug blikken op dit geslaagde evenement.

Volg ons en word vrienden

Geen reacties mogelijk.