Sportief vakantieplezier

Geplaatst door: Taekwondo Akabbouz  -  Categorie: Nieuws

Vandaag hebben wij deelgenomen aan een sportinstuif in Sporthal “De Mammoet”.

Ruim 65 kinderen, in de leeftijd 6 tot 12 jaar, hebben zich uitstekend vermaakt met sport en spel. Samen met een aantal andere Goudse sportverenigingen hebben wij een aantal leuke en uitdagende spel- en sportvormen bedacht waaraan de kinderen met veel plezier in hun kerstvakantie konden deelnemen.

De kids hebben spectaculaire kicks geoefend op de trapkussentjes. Vanuit de zaal waar wij onze intrek had genomen, klonken de oerkreten (kihap’s). Bij het afsluitende onderdeel breektest wisten alle deelnemers het plankje ook goed door te schoppen. Het zag er allemaal reuze stoer uit. Het was dan ook een zeer leuke en gezellige middag.

Met dank aan ons begeleidingsteam Irma, Arthur, Soufyan, Cas, Salah, Senna, Nejma, Lars, Ilias & Anas.

Een sportinstuif is een leuke gelegenheid om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met verschillende sporten.
Ieder kind wordt in een groepje met eigen leeftijdsgenootjes ingedeeld en kan op een speelse manier kennis maken met de diverse sporten. Dit keer konden de kinderen van alle activiteiten proeven en misschien wel voor het eerst kennismaken met Taekwondo, Volleybal, Honkbal, Korfbal en Bootcamp. Altijd een mooie gelegenheid voor de sportverenigingen om zich te presenteren.

Geen reacties mogelijk.