Mohamed Akabbouz geslaagd voor 7e Dan (칠단)

Geplaatst door: Taekwondo Akabbouz  -  Categorie: Agenda, Examens, Nieuws

Mohamed Akabbouz – 7e Dan (칠단)

Op zaterdag 17 december 2016 is onze hoofdtrainer Mohamed Akabbouz in Sportcentrum Helsdingen te Vianen geslaagd voor de 7e Dan.

Tijdens zijn examen werd Mohamed bijgestaan door enkele leden van onze vereniging.

Het examen bestond uit een theorie gedeelte waarbij hij een scriptie en zijn specifieke bijdrage aan het taekwondo moest beschrijven. Tijdens het examen moest deze scripties worden toegelicht en verdedigd. Het praktijkgedeelte bestond uit het demonstreren van 4 poomsae’s & 7 breektesten.

Namens de vereniging feliciteren wij Mohamed van harte met het behalen van deze hoge dangraad. Een superprestatie, waarmee onze hoofdtrainer toegetreden is tot een illuster rijtje in deze Koreaanse zelfverdedigingskunst!

3 Reacties op “Mohamed Akabbouz geslaagd voor 7e Dan (칠단)”

  1. Ron Nobel zegt:

    Gefeliciteerd Mohammed. Een topprestatie na maandenlange training en inspanningen. Ik heb genoten van de strak gelopen poomsaes. ik ben supertrots. In Nederland heb je nu het hoogste bereikt. Nu sparen voor een ticket naar Korea voor de achtste dan

  2. Ronald van Vliet zegt:

    Van harte gefeliciteerd Ook namens Koos van Vliet. Het is Zeker een Topprestatie. Het was een eer om een steentje bij te dragen en om heb genoten van de samenhorigheid en hoe u alles heeft uitgevoerd. Wij gaan ook sparen wil er weer bij zijn.

  3. Rob Schouten zegt:

    Mohamed: gefeliciteerd met deze uitzonderlijke prestatie !! namens de VGSO, Rob Schouten