De Goudse Ster / Jeugdlintje

Geplaatst door: Taekwondo Akabbouz  -  Categorie: Nieuws

Burgemeester Wim Cornelis reikte op afgelopen vrijdag 18 november voor de derde keer in de geschiedenis van Gouda, de Goudse Sterren uit; het jeugdlintje voor jongeren uit Gouda die zich op een bijzondere manier inzetten voor de stad.

Samie kreeg de eer om een Goudse Ster in ontvangst te nemen vanwege het feit dat hij al 10 jaar meehelpt bij de weekelijkse Taekwondolessen. Hij staat ook altijd klaar bij wedstrijden en evenementen. Hij heeft zelfs in het voorjaar tijdelijk de lessen overgenomen van de hoofdtrainers. Daar zijn wij als sportclub natuurlijk enorm trots op.

Wat is de Goudse Ster , Jeugdlintje ?
De gemeente Gouda is trots op jonge inwoners die zich inzetten voor anderen of voor de stad. Zij zijn een voorbeeld en mogen best eens in de schijnwerpers staan.

Daarom zijn de jeugdlintjes, Goudse Sterren genaamd, in het leven geroepen. Sinds 2009 reikt de burgemeester jaarlijks de Goudse Sterren uit. Dit gebeurt op of rondom de dag van de Rechten van het Kind.

De Goudse Ster is een blijk van waardering voor de jonge Gouwenaars, maar ook een stimulans voor henzelf én anderen om met het goede werk door te gaan.

De jury bestond onder andere uit Daniëlle de Bruijn, Olympisch kampioen waterpolo.

Proficiat !!

4 Reacties op “De Goudse Ster / Jeugdlintje”

 1. Basma zegt:

  Van harte Gefeliciteerd Samie 😉

  Gr,Basma

 2. anoniem(yassine.k) zegt:

  Gefeliciteerd Samie!
  Blijf zo door gaan 😉

  latersz!

 3. Oussama zegt:

  Heb je verdient samie 😉

 4. Zakaria Kharkhach zegt:

  Bazz 3lik sami
  gefeliciteert

  nu ken je mischien stagelopen bij de burgemeester hahaah