Medailleregen op Open Rijnwoude Toernooi

Geplaatst door: admin  -  Categorie: Nieuws, Wedstrijden

Ons Sparrings Team kan terugzien op een uitstekend optreden op het Open Rijnwoude Toernooi van afgelopen zondag 30 november in Koudekerk aan de IJssel. Bij de pupillen stonden Yassine el Khouakhi, Yousef Marouan en Zakaria el Mariami aan de start. Allen toonden voortreffelijke inzet en behaalden uitstekende resultaten.

 

Zo vocht Yassin zich naar de finale in de klasse Pupillen tot 30 kg door in de kwartfinale ( 7-0 ) en halve finale ( 6-1) overtuigend te winnen. De finale werd nipt verloren (2-3) ondanks zijn verwoede pogingen om tot het allerlaatste moment de score nog in zijn voordeel om te zetten.

Zakaria vocht zich tevens na 4 partijen naar de finale bij pupillen tot 34 kg. De eerste ronde werd gewonnen met 5-4, de halve kwartfinale werd knap gewonnen met 11-4 en de halve finale werd gewonnen met 8-3. Maar in de finale kon zakaria geen vuist meer maken tegen zijn mede finalist.

Youssef vocht in dezelfde klasse als zakaria bij de pupillen tot 34 kg. De eerste ronde werd gewonnen met 8-1 en de kwartfinale met 6-5. Hij strandde helaas in de halve finale. Deze werd verloren met 1-5.

Een prima optreden van onze jeugd pupillen met hele goede uitslagen. In de middag was het de beurt aan de Aspiranten en Junioren. Conner Edeling, Soufyan Akabbouz en Yassin Bartal waren kennelijk geïnspireerd door de “jonkies” en toonden alle drie uitstekend spel en behaalden nog betere resultaten.

Conner won overtuigend de finale met duidelijke cijfers 9-2.  Met twee hoofdtreffers declasseerde hij zijn tegenstander volledig in de finale bij de junioren tot 55 kg.

Yassin deed hetzelfde in de Junioren klasse tot 59 kg. Yassin won de finale op KO. Na twee rake hoofdtreffers werd de partij vroegtijdig gestopt.

Soufyan won zijn kwartfinale met 6-3 in de Aspiranten klasse tot 36 kg. De halve finale werd echter nipt verloren met 0-1. Jammer, want er had zeker meer in gezeten.

De behaalde resultaten ; 2x goud, 2x zilver en 2x brons. Op een open toernooi met in totaal 330 deelnemers zijn we heel tevreden met de behaalde resultaten. Het vertoonde spel geeft veel vertrouwen voor de toekomst.

Volg ons en word vrienden

Geen reacties mogelijk.