Geslaagden 6e Dan & 3e Dan

Geplaatst door: Taekwondo Akabbouz  -  Categorie: Agenda, Examens, Nieuws

Afgelopen weekend zijn op het door de Taekwondobond Nederland georganiseerde Nationaal danexamen te Nijmegen twee van onze sporters geslaagd voor een hogere dangraad.Uit heel Nederland nam het recordaantal van 143 kandidaten deel.

Naziem Akabbouz slaagde voor de 6e DAN
Soufyan Akabbouz slaagde voor de 3e DAN

Het examen van Naziem bestond o.a. uit een theorie gedeelte waarbij een proefschrift en een uitgebreide taekwondo CV beschreven moest worden. Tijdens het examen diende deze scriptie te worden toegelicht en verdedigd. Het praktijkgedeelte bestond uit het demonstreren van 4 hoge stijlvormen & 6 breektesten

Soufyan wist voor zijn examen voor alle 6 onderdelen een ruime voldoende te halen: stijlvormen, stepsparring, zelfverdediging, full-contact sparring, het breken van 4 planken en theorie, en slaagde met vlag en wimpel eveneens voor dit examen.

Ronald van Vliet ging op voor de 2e Dan en maakte bij de stijlvormen helaas wat foutjes. Hij heeft een herexamen en mag over een half jaartje dat onderdeel nog eens over doen.

Grote dank gaat uit naar alle begeleiders en examenpartners die meegeholpen hebben tijdens de voorbereidingen en op het examen zelf ; Ron Nobel, Mohamed Abarbie, Oussama Asrih, Mohamed Akabbouz en Irma van Eijkelenburg.

Volg ons en word vrienden

Een reactie op “Geslaagden 6e Dan & 3e Dan”

  1. Ronald van vliet zegt:

    Gefeliciteerd toppers