“Beste Team” op Open Kawarmala 2016

Geplaatst door: Taekwondo Akabbouz  -  Categorie: Agenda, Nieuws, Wedstrijden


1. place – Beste Team 2016

Ons wedstrijdteam heeft afgelopen weekend wederom een prestatie van formaat geleverd. Dit keer werd de titel “Beste Team 2016” in de wacht gesleept na deelname aan de “25ste Open Kawarmala Tournament 2016” te Best in Noord-Brabant. Het toernooi werd net als vorige jaren druk bezocht. Ruim 35 verenigingen / sportscholen namen deel aan dit toernooi, zelfs enkele clubs uit België!

De wedstrijden waren er voor de pupillen, aspiranten en cadetten.
Onze sporters waren zeer gedreven en scoorden uitstekend op dit toernooi. Met negen wedstrijdsporters wisten wij in totaal 6x goud, 1x zilver en 2x brons te behalen.

Goud:
Lars van Eijkelenburg
Imrane Baldane
Cas Dirksen
Nejma Akabbouz* ( *Beste Speelster )
Senna Furrer
Salaheddine Hassani

Zilver:
Sohaib Sadequi

Brons:
Saida El Baih
Mohamed Baldane

Daarnaast ontving Nejma Akabbouz een erebokaal. Zij werd extra in het zonnetje omdat ze door de jury werd verkozen tot de “beste speelster” van het toernooi.

Er waren nog twee toppers die een speciale vermelding verdienen.
Lars speelde weer zeer sterk en kroonde zich wederom tot kampioen in zijn klasse. Het is voor Lars alweer de zesde toernooioverwinning op rij.

Debutant Imrane Baldane liet ook zien over veel talent te beschikken. Op zijn allereerste toernooi buiten de deur speelde hij drie wedstrijden en won ze alle drie overtuigend. Hij won daarmee overtuigend goud in zijn klasse. Een zeer knappe prestatie!

Het was een fantastische dag voor al onze sporters en begeleiders! Er gaat heel veel tijd en training aan vooraf om überhaupt op een toernooi te kunnen starten, laat staan een eerste prijs te winnen. Wij willen daarom alle sporters, ouders, begeleiders, coaches en trainers enorm bedanken voor al jullie inzet en het harde werken!

2 Reacties op ““Beste Team” op Open Kawarmala 2016”

  1. Coomans zegt:

    Wauw wat een super prestatie van jullie! Gefeliciteerd!

  2. khayat zegt:

    Super ben erg blij voor deelnemers als voor de club,jammer dat ik er niet bij was…. Groeten Mohammed.