4 District titels op West-Nederlandse Kampioenschappen 2015

Geplaatst door: Taekwondo Akabbouz  -  Categorie: Agenda, Nieuws, Wedstrijden

Bij de West-Nederlandse kampioenschappen voor de jeugd tot 18 jaar heeft ons beloftenteam uitstekend gepresteerd.

Ons 7-tallig team, bestaande uit pupillen, aspiranten, cadetten en junioren, veroverde maar liefst vier districtstitels. Daarnaast pakten de overige drie deelnemers ook eremetaal. De organisatie lag in handen van de Taekwondo Bond Nederland en er deden in totaal 210 spelers mee uit West-Nederland.

In de pupillen klasse t/m 8 jaar wist de achtjarige Saida el Baih na twee winstpartijen de districtstitel voor zich op te eisen. Saida werd kampioen in de gewichtsklasse -34 kg bij de meisjes.

De tienjarige Lars van Eijkelenburg en de elfjarige Sohaib Sadiqui wisten beiden de titel te veroveren bij de aspiranten.
Lars won de halve finale en finale met duidelijke cijfers en werd daarmee overtuigend kampioen in de gewichtsklasse -32 kg bij de jongens.

Sohaib werd na drie winstpartijen kampioen in de sterk bezette gewichtsklasse -36 kg bij de jongens.

De veertienjarige Salaheddine Hassani complementeerde het gezelschap door met verzorgd spel kampioen te worden in de cadettenklasse -37 kg bij de jongens.

Verder werden er nog drie fraaie podiumplekken binnengehaald door Cas Dirksen (-45 kg), Nejma Akabbouz (-32 kg) en Zakaria el Mariami (-63 kg). Zij moesten genoegen nemen met een bronzen medaille.

Volg ons en word vrienden

Een reactie op “4 District titels op West-Nederlandse Kampioenschappen 2015”

  1. edwin ferwerda zegt:

    Wederom een hele knappe prestatie neergezet. Van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat.