3x West-Nederlands Kampioenen 2017

Geplaatst door: Taekwondo Akabbouz  -  Categorie: Agenda, Examens, Wedstrijden

Ons wedstrijdteam heeft weer fantastisch gescoord afgelopen weekend. Op zaterdag 25 maart werden er drie titels veroverd bij het West-Nederlands kampioenschap Taekwondo in De Tweesprong te Roelofarendsveen.
Maar liefs 38 taekwondoscholen en -verenigingen met bijna 350 deelnemers uit heel Nederland en België was het toernooi weer druk bezet.

Lars van Eijkelenburg (11), Nejma Akabbouz (11) en Imrane Baldane (8) werden alledrie eerste en werden daarmee West-Nederlands Kampioen. In de voorrondes versloegen zij al hun tegenstanders met duidelijke scores en daarmee gingen onze sporters elk in hun poule overtuigend door naar de finale. Daarin wisten zij opnieuw indruk te maken en met groot machtsvertoon werd de West-Nederlandse titel binnengehaald. Onze talenten vochten een foutloos toernooi.

Naast de drie titels wisten nog vijf sporters van ons wedstrijdteam een podiumplaats te bemachtigen. Saida el Baih (10) en Mohamed Baldane (14) wiste in hun klasse ook tevens tot de finale door te dringen. Zij hebben gestreden voor wat zij waard waren maar dat was net niet voldoende. De finale ging weliswaar nipt verloren maar zij mogen zeer tevreden zijn met een 2e plaats.

Cas Dirksen (14), Senna Furrer (14) en Sohaib Sadiqui (12) weerden zich kranig in hun sterk bezette poules. Zij vochten de longen uit hun lijf en moesten bij de einduitslag genoegen nemen met een 3e plaats.

Wij hebben enorm genoten van al jullie inzet. Ga zo door allemaal! We hebben een ontzettend leuk team met zijn allen waar nog heel veel rek in zit. Op naar nog veel meer mooie resultaten !